Integritetspolicy

Jag vill göra det tydligt vilken rätt du som besökare har till personlig integritet och vilka rättigheter du har på min hemsida.

Det är såklart viktigt för mig att följa GDPR riktlinjerna, men nästan ännu viktigare är det att du som besökare enkelt kan förstå vad som gäller på Fix Hemma.

Samtycke

När du använder Fix Hemma (fixhemma.se) samtycker du till vår integritetspolicy.

Personlig data

Fix Hemma samlar in, sparar och använder viss data när du använder vår sajt. Detta inkluderar:

  1. Information om din enhet och nätverk så som IP-adress, webbläsarens typ och version, typ av enhet och operativsystem,
  2. samt information om hur du använder Fix Hemma så som vilken sida du besökte precis innan Fix Hemma, vilka sidor du besöker på Fix Hemma och hur längre du stannar på Fix Hemma,
  3. samt information som du fyller i genom Fix Hemmas kontaktformulär så som namn, e-post, ämne och meddelande,
  4. samt annan information som du aktivt delar med dig av till oss så som i kontaktformuläret.

Jag hade inte samlat in information om det inte fanns en viktig användning för denna. Fix Hemma använder din information till att:

  1. Analysera och förbättra webbplatsen,
  2. samt kunna hjälpa till genom kontaktformuläret,
  3. samt ge tredjeparter information om hur webbsidan fungerar och vilka som besöker den.

Fix Hemma säljer aldrig dina uppgifter till tredjeparter.

Utöver tredjeparter som har tillgång till opersonlig data och viss begränsad personlig data för att analysera hur webbplatsen fungerar och vilka som besöker den i förbättringssyfte delar Fix Hemma aldrig din personliga data med någon. Undantag gäller endast om Fix Hemma blir tvingade i en förfrågan från en domstol.

Enligt GDPR har du rätten att:

  1. Be oss om att begära ut din personliga data,
  2. samt be oss ta bort din personliga data.

För att ta bort kakor gör du det direkt i din webbläsare. Där kan du även blockera att kakor sparas över huvud taget, eller blockera tredjepartskakor.

Informationen jag kan ta bort är den som går att koppla till dig genom till exempel IP-adress. Anonym information tar jag inte bort.

För att begära något av ovanstående, använd kontaktformuläret som finns länkat sidfoten på samtliga sidor på Fix Hemma. Notera även om du vill att jag tar bort datan som är inskickad genom kontaktformuläret. Begär du ut information inkluderar jag även denna som sker vid användning av kontaktformuläret.

Tredjepartsdata

När du använder dig av Fix Hemma godkänner du att tredjepartsföretag får tillgång till en begränsad information om din enhet och ditt nätverk. Tredjepartsföretagen är Google i form av analys av data samt Adtraction i form av annonsspårning. När du klickar på en länk till en extern hemsida gäller deras integritetspolicy.

Webbkakor

Fix Hemma använder kakor för att spåra klick till att analysera besöksmönster på webbplatsen genom Google, samt till att spåra klick genom Adtraction.

Företagsuppgifter

Mitt företag är under grundande, så fort det är klart kommer informationen att läggas in här.