Bästa duschslangen

Det finns flera modeller när det gäller duschslangar än vad man kanske kan tro. Det finns duschslangar i olika längder, material, kvalitet, och så vidare. Att köpa duschslang är alltså inte så enkelt som man tror att det ska vara. Här har vi samlat tre olika duschslangar, i olika prisklasser. Oavsett om du söker en duschslang i premium-, prisvärd- eller budgetsegmentet så hittar du det här.

Läs mer

Bästa duschen

När man ska köpa dusch finns det mycket man behöver tänka på. Vilken dusch som passar bäst i badrummet, vilken modell man föredrar och vilka funktioner och egenskaper som är viktiga till exempel. Det finns väldigt många olika duschar, i olika prisklasser, olika modeller och med olika funktioner. För att göra det lite enklare att hitta rätt så har vi här tagit fram tre olika duschar. Oavsett om du letar efter en dusch i premium-, prisvärd- eller budgetsegmentet så kan du hitta det här.

Läs mer

Bästa badkaret

Det finns en mängd olika badkar att välja mellan – med tassar, med gavel, olika storlekar, olika utformning och så vidare. Här har vi valt ut tre av de bästa badkaren, och oavsett om du letar efter ett i premium-, prisvärd- eller budgetsegmentet så kan du hitta rätt badkar för dig här.

Läs mer